• Športna unija Slovenije postala članica HEPA Europe

  Športna unija Slovenije postala članica HEPA Europe

  Novice 14.11.2023
  Z veseljem sporočamo, da je Športna unija Slovenije postala članica članica HEPA Europe – evropske mreže za promocijo telesne dejavnosti za izboljšanje zdravja, ki deluje pod okriljem Svetovne zdravstvene organizacije.
 • Projekt IceHearts: v fazi priprave na izvedbo pilota

  Projekt IceHearts: v fazi priprave na izvedbo pilota

  Novice 26.10.2023
  Partnerji na projektu IceHearts se redno srečujejo na večinoma online sestankih, ki so namenjeni pregledu in načrtovanju izvajanja aktivnosti na projektu. Zadnje tako srečanje je potekalo to sredo.
 • Priložnost za sodelovanje na Erasmus+ projektu Mesis

  Priložnost za sodelovanje na Erasmus+ projektu Mesis

  Novice 24.10.2023
  Članica Športne unije Slovenije Out in Slovenija sodeluje na projektu Erasmus+ MESIS, na katerem si skupaj z mednarodnimi partnerji prizadevajo za spodbujanje vključujočih športnih aktivnosti z razvojem kompetenc in orodij za e-izobraževanje na podlagi metoda Outsport, ki jo je prepoznala tudi Svetovna zdravstvena organizacija.
 • Zaživela je spletna stran projekta Run4Diversity

  Zaživela je spletna stran projekta Run4Diversity

  Novice 18.10.2023
  Zaživela je spletna stran mednarodnega projekta Run4Diversity, ki ga vodi Francoska federacija športa zaposlenih. V projektu poleg naše sodeluje še sedem partnerskih organizacij iz cele Evrope.
 • Srečanje partnerjev projekta R4D v Parizu

  Srečanje partnerjev projekta R4D v Parizu

  Novice 02.10.2023
  Pretekli konec tedna je v Parizu potekalo dvodnevno srečanje partnerjev mednarodnega projekta Run for Diversity (R4D), na katerem sodeluje tudi naša organizacija.