Certified Leadership Course

Certified leadership course predstavlja serijo izobraževanj, ki so jih v TAFISI – Mednarodni organizaciji športa za vse razvili z namenom izobraževanja vodilnega kadra na področju športa za vse.

Izobraževanje je namenjeno predsednikom, strokovnemu kadru in drugim odgovornim osebam iz športnih društev in organizacij na področju športa za vse. Cilj je udeležencem ponuditi koristne informacije, predstaviti novosti na področju športa za vse ter krepiti sodelovanje med organizacijami. Ker se izobraževanja udeležijo predstavniki iz številnih organizacij in držav, je tovrstni dogodek tudi priložnost za spoznavanje in mreženje.

Po opravljenem izobraževanju in izpitu vsak udeleženc prejme mednarodno priznani certifikat.

Od svoje ustanovitve leta 2007 do danes je Mednarodna organizacija športa za vse TAFISA uspešno izvedla že osem tovrstnih izobraževalnih dogodkov tako na mednarodni kot nacionalni ravni.

V 2017 bo izobraževanje potekalo v Ljubljani pod soorganizacijo Športne unije Slovenije in sicer med 11. in 15. oktobrom. Med predavatelji bodo Sarah van Ballekom iz Mednarodnega olimpijskega komiteja, Wolfgang Baumann, generalni sekretar TAFISA in Finn Berggren, predsednik Gerlev Physical Education & Sports Academy iz Danske.

Uradna spletna stran: http://www.tafisa.org/tafisa-certified-leadership-courses

Dodatne informacije glede dogodka v Ljubljani: info@sportna-unija.si

Program: slovenski jezik

Program: angleški jezik