Tomaž Jastrobnik

Tomaž Jastrobnik

  • PONOSEN PROMOTOR ZDRAVIH DRUŠTEV
  • Tomaž Jastrobnik, ponosen promotor zdravih društev, je aktivni športnik, plesalec, vaditelj gimnastike, športne rekreacije in športnih aktivnosti za seniorje ter strokovni delavec v športu.
Tomaž se je že v rani mladosti samostojno in zavestno podal na pot zdravega in aktivnega življenja. Je ljubitelj adrenalinskih doživetij. Kot samo pravi, se z leti njegova želja po ohranjanju vitalnosti in količina energije za vse športne podvige samo še povečuje.
 
Poslanstvo življenja vidi tudi v povezovanju znotraj kulturno umetniških in športnih društvev. Je velik ljubitelj umetnosti in predvsem glasbe, ki jo skozi svoje delo v športu povezuje z gibanjem.
 
Že nekaj časa ga inspirira tudi specifičnost gibanja v vodi, ki lahko ob ritmičnih ponavljanjih ob glasbi tako sprošča kot tudi krepi telesno muskulaturo. Veseli se novo pridobljenih znanj in posledično prenašanje izkušenj na vadeče v zdravem društvu.
 
Prav zadovoljstvo in psiho-fizični rezultati, opazni tako pri vadečih kot pri njemu samemu, so njegovo notranje gonilo, motivacija in potrdilo in za to se je, kot pravi, dnevno vredno truditi.