Športni vikend ČS Sostro

Športni vikend ČS Sostro

  • 09.10.2023
  • V tem vikendu je ČS Sostro pravi športni raj, saj se od petka do nedelje odvijajo različne aktivnosti v okviru dogodka Športni vikend ČS Sostro, ki ga pripravljajo v ŠD Zadvor.

Načrtovane dejavnosti so privabile tako domače prebivalce kot tudi obiskovalce, ki iščejo športno in zabavno razvedrilo. 

V petek dopoldne je bil na vrsti dogodek “Veter v laseh,” ki je potekal v sodelovanju z Osnovno šolo Sostro. Ta aktivnost je že zjutraj dvignila nivo vznemirjenja med otroci, saj so se odpravili na pustolovščino v naravo.

Popoldne se je dogajanje preselilo na Orle, kjer je potekal tradicionalni pohod. Pohodniki so se podali na čudovito pot po okoliških hribih in uživali v čistem zraku ter prelepih razgledih. 

V soboto je bil v ospredju kostanjev kolesarski maraton, ki je privabil številne kolesarje vseh starosti. Športni vikend ČS Sostro pa se je v nedeljo zaključil z brezplačno vadbo. To je bila odlična priložnost, da je lahko prav vsak preizkusil različne vadbe in se tako prepričal, katera mu najbolj ustreza.

Dogodek se je odvil v sklopu projekta Zdravo društvo. Projekt je sofinanciran s strani Fundacije za šport.