28. TAFISA Svetovni kongres se vrača v Nemčijo

28. TAFISA Svetovni kongres se vrača v Nemčijo

  • 11.07.2023
  • 28. TAFISA Svetovni kongres se vrača v Nemčijo. Potekal bo v Düsseldorfu med 1. in 5. novembrom. Osrednja tema letošnjega kongresa bo »Sport for all: more together than ever«.

Pod organizacijo 28. TAFISA Svetovnega kongresa se podpisujejo Nemška olimpijska športna zveza (DOSB), deželna vlada Severnega Porenja-Vestfalije, regionalna športna zveza Severnega Porenja-Vestfalije in TAFISA.

Kongres bo ponudil številna predavanja, okrogle mize in razprave, kjer se bodo udeleženci poglobili v teme, kot so vključevanje načela raznolikosti na področju športa za vse, aktivna mesta, blagostanje in dobro počutje, podnebne spremembe, mladi in športna politika itn. 

V sklopu kongresa se bo 3. novembra odvila tudi generalna skupščina, ki je priložnost za člane organizacije, da delijo svoje poglede in glasujejo o pomembnih vprašanjih, ki so sestavni del prihodnjega razvoja organizacije in širše področja športa za vse.

Prijave na kongres so že odprte - do 31. julija velja nižja cena kotizacije. Povezavo do prijavnice, informacije o programu in namestitvi najdete na uradni spletni strani kongresa – http://tafisa.org/Congress2023.