Bodifit maraton 2016

Bodifit maraton 2016

  • 18.04.2016
  • V okviru Športne pomladi 2016 se bo v soboto, 14. maja v Športnem domu Studenci v Mariboru odvijal mednarodni spomladanski Bodifit maraton 2016.

Zabava, sprostitev, vrhunski prezenterji, energija, druženje, delavnice, predavanje, moč, znanje, ples, užitek,... Edinstven športno rekreacijski dogodek, ki združuje vse zainteresirane s področja fitnesa in welnesa.

Organizatorji - Bodifit društvo želijo v okviru dogodka spodbuditi ljudi h gibanju, ki je najmočnejše orožje v boju proti stresu, izgorelosti ter pomanjkanju energije, ter jih opomniti, kako pomembno je stremeti k zdravemu načinu življenja. Sodobni trendi fitnesa, vodene skupinske vadbe se vse bolj povezujejo z zdravjem in dobrim počutjem, zaradi česar se za vadbo v vadbeni dvorani in fitnes centrih odloča vse več ljudi. Zdrav način življenja postaja tudi v svetu vse pomembnejši.

Namen dogodka

Osnovni namen tega velikega športno-zabavnega dogodka je na enem mestu združiti rekreativce, fitnes strokovnjake, trenerje, lastnike in upravljavce fitnes centrov, proizvajalce in uvoznike opreme ter druge uporabnike fitnes storitev.

S predstavitvijo trendov, z vrhunskimi delavnicami in predavanji ter nastopi priznanih slovenskih in tujih strokovnjakov želijo krepiti raven znanja na področju fitnesa, vodenih skupinskih vadb in pilatesa.

Glavni cilj prireditve je na strokoven, unikaten in zabaven način ljudem približati pomembnost gibanja in zdravega načina življenja.

Prezenterji, predavatelji

Na letošnji Bodifit konvenciji se bodo predstavili mednarodno priznani in izkušeni strokovnjaki s področja fitnesa, vodenih vadb, plesa, zdrave prehrane in zdravega načina življenja.

Urnik in prijave: www.bodifit.net 

Prijavnina: 40 EUR oziroma 20 EUR (partnerska cena) za člane ŠUS.